ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΄ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ΄ Η ΣΥΓΓΡΟΥ!


 
 
 
 
 
 
Rate This
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΣΤΗΝΟΥΝ CENTER ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
Με μεθόδους δεκαετίας του 70΄ προσπαθούν να ανακάμψουν επικοινωνιακά στην ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας διαμόρφωσαν ένα χώρο εκτός των κεντρικών γραφείων τους και τοποθέτησαν 220 σύγχρονους υπολογιστές με σκοπό να παρακολουθούν τα πάντα στο διαδίκτυο και να σχολιάζουν στο fb….
 Από Δεύτερα αναλαμβάνουν δράση 440  έμμισθοι ΄ρουφιάνοι΄ μιας που θα υπάρχουν δύο βάρδιες. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο μιας που ξέρουμε και που έχουν την γιάφκα τους(!)
Πανικό προκάλεσε στην Συγγρού η ανάρτηση μας για τους έμμισθους ΄Ρουφιάνους΄ που αναλαμβάνουν δράση την Δευτέρα. Ψάχνουν να βρουν ποιος μας έδωσε την πληροφορία. Το σχέδιο είναι πολύ «βρώμικο» μιας που ετοιμάζουν και σφυροκόπημα σεΚαμμένο και Καρατζαφέρη μέσω διαδικτύου. Γι αυτό άλλωστε και οι επισκέψεις Σαμαρά στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών…
Το σφυροκόπημα στις τηλεοράσεις το έχει κανονίσει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ. Στο διαδίκτυο το έχει αναθέσει σε πολύ στενό του συνεργάτη. Ξέρουμε τα πάντα. Ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο(!)
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ O ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
Αυτή είναι η εκτίμηση των συνεργατών του Σαμαρά που έχουν αναλάβει από Δευτέρα το σφυροκόπημα μέσω διαδικτύου σε Καμμένο καιΚαρατζαφέρη. Τον Καμμένο τον θεωρούν πολύ δύσκολο διότι έχει«ταλιμπάν» στο fb και σε όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και θα αρχίσουν πρώτα από αυτόν διότι θα τους πάρει πολύ χρόνο….
Τον Καρατζαφέρη τον έχουν λίγο και θα τον αφήσουν τελευταίο μιας που εκτιμούν ότι σε μια εβδομάδα τον έχουν ισοπεδώσει. Δαιμονικό το σχέδιο τους και η αποστολή τους. Θα την παρακολουθούμε από κοντά!
http://dimotikosafari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου