ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Κυκλοφορούν μετά τη … δύση του ήλιου ...


Κυκλοφορούν μετά τη … δύση του ήλιου και μόνο σε χωριά με  ψηφοφόρους … «ταλιμπάν». Ο λόγος για τους βουλευτές της Ν.Δ Θεόφιλο Λεονταρίδη και Αναστάσιο Καρυπίδη, που μετά την θεαματική τους … «κυβίστηση» από αντιμνημονιακοί σε υπέρμαχοι των μέτρων που μας οδηγούν στην εξαθλίωση, βιώνουν καθημερινά την έμμεση ή άμεση αποδοκιμασία των Σερραίων.
Την Παρασκευή (30/3) ο Αναστάσιος Καρυπίδης, εμφανίστηκε στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση, όπου επιχείρησε να εμφανιστεί εκ νέου κατά του νέου Μνημονίου, επικαλούμενος ακόμη και έργα που πραγματοποίησε στη νομαρχία Σερρών την 8ετία 1999 – 2002, ενώ δεν έλειψαν και τα κροκοδείλια δάκρυα για τους μικροομολογιούχους, που έχασαν την επενδυσή τους λόγω … κουρέματος.
Την ίδια ώρα ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, συνεχίζει αθόρυβα τις επισκέψεις του σε χωριά του νομού, ακολουθώντας συνήθως κατά πόδας άλλους πιθανούς νέους συνυποψήφιους του, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στην Πρώτη με την εμφάνιση της Φωτεινής Αραμπατζή.
Πληροφορίες από τα πολιτικά γραφεία του Θεόφιλου Λεονταρίδη και του Αναστάσιου Καρυπίδη, αναφέρουν πως και οι δύο βουλευτές είναι προβληματισμένοι αφού καθημερινά αντιλαμβάνονται πως η βάση του κόμματος στις Σέρρες, τους γυρίζει την πλάτη θεωρώντας τους αναξιόπιστους και λαϊκιστές. «Καλά θα δούμε πολλές εκπλήξεις στην κάλπη. Ο κόσμος της Ν.Δ θα κάνει «στροφή» σε νέα, άφθαρτα και πετυχημένα πρόσωπα, που τουλάχιστον έχουν κολλήσει και κάποιο ένσημο στη ζωή τους» σχολίασε καυστικά στο infoserres.gr, μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών.  

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ....ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ......
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΦΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΓΙΑ Γ@@@@Ι.......
    ΨΩΡΟΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή