ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Σαμαράς: "Οι θυσίες του λαού δεν πιάνουν τόπο"


Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Σαμαράς: "Οι θυσίες του λαού δεν πιάνουν τόπο"

«Η κρίση της οικονομίας και της χώρας βαθαίνει, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει νέα μέτρα που εντείνουν την ασφυξία της οικονομίας, την ανεργία και τα λουκέτα», είπε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην συνεδρίαση των προέδρων των ΝΟΔΕ, προσθέτοντας πως το κόμμα του θα αλλάξει την πολιτική αυτή.
Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε πως τα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση είχαν πενιχρά αποτελέσματα και οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πιάνουν τόπο, ενώ η κριτική που κάνει μέχρι τώρα αποδείχθηκε σωστή, καθώς, όπως είπε, ακόμη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραδέχονται πια ότι το Μνημόνιο δεν βγαίνει.
«Η ΝΔ θα αλλάξει την πολιτική της ασφυξίας, θα βάλει την οικονομία να λειτουργήσει για να βγει η χώρα από το μνημόνιο», συνέχισε και προανήγγειλε ότι στο Ζάππειο «θα δείξουμε πώς μπορεί η οικονομία να λειτουργήσει».
Ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε ότι το κόμμα του θα αποκαταστήσει τις αδικίες έναντι των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων, και θα συμβάλει «χωρίς λαϊκισμό χωρίς την καλλιέργεια υπερβολικών προσδοκιών» στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικών.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, ο κ. Σαμαράς τόνισε «εμείς τους λογαριασμούς μας με το χθες τους έχουμε κλείσει, απέναντί μας έχουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μόνο, κοιτάζουμε μπροστά» και ζήτησε από τους προέδρους των οργανώσεων να πλησιάσουν και να επικοινωνήσουν με τις τοπικές κοινωνίες. Eπίσης κάλεσε νέους ανθρώπους να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας πως «Ως άλλη Κασσάνδρα, απαξιώνει και μηδενίζει την εθνική προσπάθεια, την προσπάθεια και τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών, προεξοφλώντας δήθεν αποτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου