ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Υπόσχεση για επιστροφή μισθών και συντάξεων


Σαμαράς: Υπόσχεση για επιστροφή μισθών και συντάξεων

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Σαμαράς: Υπόσχεση για επιστροφή  μισθών και συντάξεων

Την υπόσχεση ότι η Νέα Δημοκρατία, όταν θα γίνει κυβέρνηση, θα επιστρέψει πίσω τους κομμένους μισθούς και τις συντάξεις σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, έδωσε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς (φωτ.).
Μιλώντας χθες το πρωί στη συνεδρίαση των προέδρων των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών (ΝΟΔΕ) της Ν.Δ., που διεξήχθη στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, τόνισε: «Το κόμμα μας θα αποκαταστήσει τις αδικίες και θα συμβάλει χωρίς λαϊκισμό και χωρίς την καλλιέργεια υπερβολικών προσδοκιών στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας των πολιτικών. Δέσμευσή μας είναι η πολιτική βάση αρχών και αξιών για να επανέλθουν η ελπίδα και η αξιοπρέπεια».

Παράλληλα εξαπέλυσε νέα επίθεση προς την κυβέρνηση για τα θέματα της οικονομίας δηλώνοντας ότι τα πρωτοφανή μέτρα που έχει επιβάλει μέχρι τώρα είχαν πενιχρά αποτελέσματα και οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πιάνουν τόπο. «Η κρίση της οικονομίας και της χώρας βαθαίνει, και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει νέα μέτρα που εντείνουν την ασφυξία της οικονομίας, την ανεργία και τα λουκέτα» είπε.

Υποστήριξε δε πως η κριτική που έχει ασκήσει μέχρι σήμερα αποδείχθηκε σωστή, καθώς «ακόμη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραδέχονται πια ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. Η Ν.Δ. θα αλλάξει την πολιτική της ασφυξίας και θα βάλει την οικονομία να λειτουργήσει για να βγει η χώρα από το μνημόνιο», προαναγγέλλοντας με αυτόν τον τρόπο και τη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει εντός των επόμενων ημερών στο Ζάππειο, κατά την οποία θα παρουσιάσει τις επικαιροποιημένες προτάσεις εξόδου από την ύφεση.

Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά ξεκαθαρίζοντας: «Εμείς τους λογαριασμούς μας με το χθες τους έχουμε κλείσει. Απέναντί μας έχουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μόνο. Κοιτάζουμε μπροστά».

Απαντώντας στις αιτιάσεις του προέδρου της Ν.Δ., ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά πως «ως άλλη Κασσάνδρα, απαξιώνει και μηδενίζει την εθνική προσπάθεια, την προσπάθεια και τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών, προεξοφλώντας δήθεν αποτυχίες».
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου