ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Λέει ναι σε συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Παράλληλα, πρότεινε λύσεις στο πλαίσιο του μνημονίου, ενώ χαρακτήρισε τον Παπακωνσταντίνου ανεπαρκή.Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, με δηλώσεις του στον "Τύπο της Κυριακής", επιτέθηκε στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, υπεραμύνθηκε του "ναι" στο μνημόνιο, ενώ τόνισε πως ο πρωθυπουργός φοβάται να οδηγήσει την χώρα σε πρόορες εκλογές.
Ο ηγέτης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία χαρακτήρισε λίμπερο, ενώ διαχώρησε την θέση του κόμματός του από την Νέα Δημοκρατία, παρότι παραδέχτηκε πως η αξιοματική αντιπολίτευση έχει έρθει πιο κοντά στις θέσεις του ΛΑΟΣ.
Προτείνει μάλιστα στην κυβέρνηση, να προχωρήσει σε μια ιδιαίτερα σκληρή διαπραγμάτευση στο πλαίσιο του μνημονίου μέσω της αξιοποίησης των 300.000 Ελλήνων της Γερμανίας, ως μέσο πίεσης προς την Άγγελα Μέρκελ.
Τέλος, εμπλέκει την Μέρκελ στις υποθέσεις Ζίμενς και Γερμανικών υποβρυχίων, τονίζοντας "οι αξιωματούχοι που πλήρωσαν τα ελληνικά κόμματα και τους υπουργούς είναι άνθρωποι της Μέρκελ, άρα η ίδια ξέρει ότι λάδωσε υπουργούς για να μας πουλήσει ακριβότερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου